Stálý jídelní lístek
Studené předkrmy: | |
1 ks | | Nákládaný hermelín, chléb | 50 Kč |
1 ks | | Utopenec, chléb | 25 Kč |
| | | |
Teplá kuchyně: | |
150 g | | Krakonošův oheň z vepřové pečeně | 102 Kč |
150 g | | Pikantní vepřová směs | 99 Kč |
200 g | | Vepřový steak z krkovičky | 105 Kč |
150 g | | Vepřový řízek, okurka | 85 Kč |
150 g | | Kuřecí prsa zapečená se šunkou a sýrem | 99 Kč |
200 g | | Kuřecí steak s bylinkovou omáčkou | 109 Kč |
150 g | | Kuřecí řízek, okurka | 82 Kč |
| | | |
Sýry: | | | |
100 g | | Smažený eidam | 75 Kč |
100 g | | Smažený hermelí | 79 Kč |
100 g | | Smažená niva v těstíčku | 78 Kč |
| | | |
Přílohy: | | | |
170 g | | Brambory vařené | 20 Kč |
150 g | | Hranolky | 25 Kč |
150 g | | Americké brambory | 25 Kč |
150 g | | Krokety | 25 Kč |
1 ks | | Chléb | 3 Kč |
| | | |
Dresinky: | | |
50 g | | Česnekový | 18 Kč |
50 g | | Kečup | 14 Kč |
50 g | | Tatarská omáčka | 14 Kč |
| | | |
Cena poloviční porce činí 70% ceny celé porce. | |